Istiadat Konvokesyen UiTM Perak Ke-82 (20 Mei 2015)

Hello hello hello!!!

Finally, I just graduated my Bachelor of Business Administration (Hons) Business Economics. Alhamdulillah First Class and ANC. Tiga tahun menempuhi onak dan ranjau kat UiTM Seri Iskandar. No regret! I love the environment kat Seri Iskandar. Tak polluted sangat since tempat tu taklah bandar mana actually. *tangan di dada mata ke tas*

Zaman sekarang konvo pun dah macam kahwin nak pre-convo bagai. So my friends ajak pergi Marina Resort, Lumut utk photoshoot gamabr konvo. Gambar bertemakan laut memang such a beautiful picture. Nice tempat tu.

Ni antara gambar-gambar pre-convo:




Berminat dengan gadis-gadis ini? PM for best hantaran price. *joke*


Cantik kan tempat ni? Diorang ni lah kawan-kawan suka dan duka, gadis gosip jemah apa semua. Study pun dengan diorang ni jugak. Muka happy gila konvo. Puihh

Anyway, memandangkan kita ni anak desa kenalah photoshoot kat sawah padi. Ini trademark kampung kita sejak kecil lagi. Setiap hari bangun tidur pun nampak sawah. I'm proud of my kampung and dibesarkan di kampung thus able to see all of this.

 

Okay gambar-gambar kat bawah ni pulak waktu hari konvo berlangsung:


Mak dan Ayah sentiasa memberi semangat. Sayang Mak dan Ayah!


My youngest brother.




Ekzaited gilos semua

Thanks to my family sebab menemani di hari konvo dari pagi. And thanks UiTM sebab bagi bunga waktu bergambar dengan other ANC students with Tan Sri. Jimat kat situ tak payah beli bunga. Mahal kan flower bouquet.

And special thanks to kakak-kakak classmates and Miwi yang sanggup putus urat kentut gelak dengan kita hari-hari and I really looking for another trip with you guys. Cepat someone plan for next vacation. Hehe
Tahniah semuaaa!!!

So to those who still studying in university, you guys don't ever give up okay. Keep focus and insyaallah you'll graduted with flying colors.

Till then,
Efa

No comments:

Post a Comment