#KePangkorKeKite

Hai semua!!!!

Hari ni nak update pasal short vacation dgn Ze Girls minggu lepas. Sebenarnya ni first time pergi Pangkor padahal dah lama menetap kat Perak. ishh3. Tapi apa yg pasti adalah LAUT DIA CANTIK GILAAAA!! Biasanya pergi Teluk Batik atau Teluk Senangin tak sebersih dan sebiru air laut kat Pangkor tu. 

Percutian singkat ni jugak sebenarnya nak dijadikan satu memori dgn kawan-kawan (akak-akak sebenarnya) waktu degree ni. Tak pernah lagi bercuti dgn diorang ni. Tapi semua best2 gila. 

Kita mannndi dulooo




Nak menjimatkan kos, kitorang ni bawaklah bekal sikit dari rumah kengkonon nya nak picnic kat tepi pantai tapi tak dan pegi pantai, sampai je chalet semua dah kebulor. Makan kat bilik jelah. Kite buat nasi goreng special punya. 

Mempersembahkan!!!!


Kak Nad bawa sosej dan nugget goreng, Kak Fiqa dengan biskut Magic cheese nya, sandwich kak imah & kak shida. 

Keesokan harinya kitorang pergi pusing-pusing naik bot melawat pulau2 yg lain. Sumpah scary gila! Abang bot tu boleh pulak main drift kan. Tapi seronok yg amat amat lahh. Nak cerita byk pun letih, biarlah gambar-gambar bawah ni menceritakan keseronokan Pulau Pangkor. Annyeong!

Sunset

Teluk Man

Add caption

"Tak dapat ahh kak!"





OMG timun laut tak boleh blah





No comments:

Post a Comment