New Semester...

Hi!!

So to degree students have you guys prepare for the new semester next week??

Biasalah kalau dah cuti lama-lama ni mesti malas gila nak study balik kan. Alaahh same goes to me. Malas sangat nak balik bila mengenangkan assignments, test and quiz yg berderet nanti.

But by hook or by crook still kena balik jugak kan. Even aku yg rumah dekat gila nak mati ni pun ada feel tak seronok taw.

So far barang2 semua dah beli just nak pack baju2 jelah. Lagipun sem ni aku bakal dapat new housemates. Waaahhhh. Belum kenal lagi tapi akan kenal next week. Just wait and see.

Finally, I wish SELAMAT PULANG kepada degree students UiTM Seri Iskandar.

1 comment: