Salam Mubarak 2013

Assalamualaikum
Selamat Hari Raya Aidifitri Maaf Zahir & Batin

Saya Nor Halifa Binti Abdul Halim ingin memohon maaf kepada semua rakan-rakan mahupun sesiapa.yang mengenali saya jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita.
Rutin hari raya as usual balik beraya di Kg Delek Klang Selangor. Lama dah tak beraya di Perak maklom lah mak tok dan tok wan di sebelah ayah je yg masih ada. Atuk dan opah dah lama meninggal.

Tapi ada jugak adik beradik mak dan saudara-mara lain yg dtg berkunjung. Yelah waktu raya ni pun dapat berkumpul ramai-ramai. Geng kampung saya pun dah datang rumah last week. Cuma this week lah saya nak berjalan-jalan ke rumah kawan lain.
Akhir kata jaga diri jaga mulut jaga hati. Teruskan amal ibadat mcm di bulan Ramadhan jugak.
Bye Assalamualaikum.


1 comment: