Finally.......

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera
Lame sangat dah ni x update blog..anyway, rasa nya belum terlampau lambat nak ucapkan Selamat Tahun Baru (2013) pade semua..wooww..terlalu byk story mory nak cite ni tp kite ikut sequence lah kann..
Ok first, i just cut off my hair..oh noo!!!
tak le seterok nii...


setahun kot simpan..nampak mcm x rela tp memang atas kehendak sendiri sebenarnye..tp ok laa sebab skarang ni cuace panehhh jee..takdela sakit kepale sangat!!


Next, final exam 9hb nii...woahh!!!!x ready...setady pun x abes lg..ate dah asek balek kg je koje nyee..mane nak belajo nye, buku pon haram mandang..terok perangei kann..tp ape2 pun fighting!!!

And last sekali, nak share sikit SNSD just make a comeback..setahun bebb aku tggu punya tggu punya tggu..1.1.2013 baru diorg buat comeback..i just imagine one day could i be like them??fuhh...angan2 setinggi gunung..."I GOT A BOY"..


SNSD - I Got A Boy

Nanti kalau rajin2, kome bukak le youtube nengok..yg penting my idol Seohyun unnie..she looks so mature and adorable..So Nyuh Shi Dae jjang!!!

So, rase nye cukup lee setakat nii..cerite yg panjang dah dipendekkan..wish me luck for final exam..kite pun doa yg baik2 utk semua..
Thanks..Bye2..





No comments:

Post a Comment