Salam AidilAdha

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

First of all, jom semua ucap 'Alhamdulillah' sebab Allah bagi lagi peluang kat kita untuk hidup.

Di kesempatan ni jugak nak ucapkan...



New Semester...

Hi!!

So to degree students have you guys prepare for the new semester next week??

Biasalah kalau dah cuti lama-lama ni mesti malas gila nak study balik kan. Alaahh same goes to me. Malas sangat nak balik bila mengenangkan assignments, test and quiz yg berderet nanti.

But by hook or by crook still kena balik jugak kan. Even aku yg rumah dekat gila nak mati ni pun ada feel tak seronok taw.

So far barang2 semua dah beli just nak pack baju2 jelah. Lagipun sem ni aku bakal dapat new housemates. Waaahhhh. Belum kenal lagi tapi akan kenal next week. Just wait and see.

Finally, I wish SELAMAT PULANG kepada degree students UiTM Seri Iskandar.

Lirik Lagu SNSD Taeyeon & Tiffany - Lost in Love



Actually I really love this song. We have to share good things right? Please enjoy this song friends. 





Beraya Bersama Teman

Helo guys,


Hari ni rasa macam nak update blog pulak kan tapi hari ni just nak share sikit pasal berhari raya dengan kawan-kawan. Yang dapat join pun cuma Nana, Pidot (Bapak), Fisza and Sue ajee.. Seriously memang lah seronok gila kalau lama tak jumpa kan. 

So here I would like to share several photos taken during our Raya. hehe




Salam Mubarak 2013

Assalamualaikum
Selamat Hari Raya Aidifitri Maaf Zahir & Batin

Saya Nor Halifa Binti Abdul Halim ingin memohon maaf kepada semua rakan-rakan mahupun sesiapa.yang mengenali saya jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita.
Rutin hari raya as usual balik beraya di Kg Delek Klang Selangor. Lama dah tak beraya di Perak maklom lah mak tok dan tok wan di sebelah ayah je yg masih ada. Atuk dan opah dah lama meninggal.

Tapi ada jugak adik beradik mak dan saudara-mara lain yg dtg berkunjung. Yelah waktu raya ni pun dapat berkumpul ramai-ramai. Geng kampung saya pun dah datang rumah last week. Cuma this week lah saya nak berjalan-jalan ke rumah kawan lain.
Akhir kata jaga diri jaga mulut jaga hati. Teruskan amal ibadat mcm di bulan Ramadhan jugak.
Bye Assalamualaikum.


KECEMASAN!!

Salam..

Tajuk mengancam kan?? Apa yg nak diceritakan ni baru berlaku pada aku hari ini tepat jam 9.45 malam tadi..

Sebeno nye gini, aku dengan adik aku pegi beli burger kat Chenderong Balai tapi nasib nak malang kan..waktu nak balik tu beteri kereta KONG rupenye..jenoh aku try start tak hidup-hidup jugak..gelabah jugak laa..




                          


Finally.......

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera
Lame sangat dah ni x update blog..anyway, rasa nya belum terlampau lambat nak ucapkan Selamat Tahun Baru (2013) pade semua..wooww..terlalu byk story mory nak cite ni tp kite ikut sequence lah kann..
Ok first, i just cut off my hair..oh noo!!!
tak le seterok nii...