SELAMAT HARI RAYA

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.Di sini saya ingin memohon maaf jika ada tersalah kate, terguriskan hati sesiapa diharap dapat la memaafkan diri saya.



PEJAM CELIK!!

pejam celik pejam celik dah nak abis sem dah teman yee..baru tgk jadual final exam. exam start on 1st July sampai lah 15th July.. so far, ok la sebab ada gap jugak antara paper2 tuu..nervous.. bile nak start studi nyee??buku pon haram mandang di tangan.. koje nye nengok k-pop..kesimpulan nye, moh le kite mule studi yee...



setuju???

SPORTRIM!!!!!!!

HARI PERTAMA

Pergi kedai spare part nak cari sportrim.byk kedai aku pegi survey tp semua buat aku kompius..last2 call zali tanye..so, beliau kate pegi dgn beliau ptg nii..jadi, aku membuat keputusan nk pegi ptg dgn beliau..

petang 2 pun pegi la...rempit sehh..lupe pulak..awang pun ikot sekali..juga wan chek..alangkah malang nye tetibe semue kedai habis..aku bengang jugak laa..tp nk buat acane..xde pilihan lain..amoi kate esok bru smpai..so, order jelaa...tunggu la esok..


RESAH..GELISAH..

안녕하세요

Sejujur nya aku mmg tengah resah dan gelisah menanti ke mane le hale tuju aku..frust nk mampos bile aku check2 smalam permohonan aku x bejaya...walawehhhhh...jgn sampai aku pergi audition MENTOR terus..haha.. jadi hari ini aku membuat keputusan untuk menelefon pihak UiTM untuk bertanye perkare yg lebih jelas lagi terang..kate nye permohonan aku belum diwebkan lagi and aku patot check esok pulak..kalau x dpt jugak aku ganyang2 pakcik 2 kan..akhir kate, semoga aku mendapt course yg aku hajati dan doakan lah aku berjaya dapat yeee...thanks to those members yg support aku..jasa mu di kenang wehh..sampai esok lah nervous aku ni x habes..mau asek terkencing jekk kan..


작별 인사를


ape kejadah nye teman update BLOG?????

Bersesuaian lah dgn tajuk di atas xpehei nye tibe2 aku update blog..sementelah 2 bulan haram aku jengok blog ni..member2 semua sibok kerja la cuti2 ni kan..teman ni bukan le maleh nk koje tapi rase semue keje kt telok intan 2 x brape nk sesuei le dgn jiwe teman ni..wa rockers bebb!!!!..mane boleh keje2 restaurant fast food nii...haha..takde leee cenggitu..sebeno mak teman kate mcm nii...