KL GANGSTER


KL Gangster dah mula ditayangkan sejak 9 Jun 2011 tapi aku berpeluang dapat tengok pon 23 Jun 2011 bersamaan khamis hari tu laa...filem ni memang best..tambah2 pulak kalau syamsul yusof yg direct filem ni mmg aku semangat la nk tengok kan....





MALIK: aaron ni kire hero la dalam cite ni..sesuai la utk seorang hero mesti la ade body yg tough dan dah sememangnye sedang digilai ramai sejak drama bersiri nya Nora Elena. by the way, aaron memang sesuai la utk jadi hero filem ni and aku xde problem ngan care die berlakon..


SHARK: ni mmg aku punye hero laa...x kisah la watak kau baik ke jahat ke tetap menjadi. congrats for this film yg dah box office and dapat kutipan tertinggi utk filem dalam malaysia abad ini..go syamsul!!!!





No comments:

Post a Comment