KL GANGSTER


KL Gangster dah mula ditayangkan sejak 9 Jun 2011 tapi aku berpeluang dapat tengok pon 23 Jun 2011 bersamaan khamis hari tu laa...filem ni memang best..tambah2 pulak kalau syamsul yusof yg direct filem ni mmg aku semangat la nk tengok kan....

SEPAH JUARA MAHARAJA LAWAK

 SEPAH 

Seriosly, aku bangge gile sebagaI seorang fans tegar sepah sejak dari Raja Lawak Musim-3 dulu sampai ke Maharaja Lawak ni aku mmg follow gile la diorang ni kan... aku rase diorang ni mcm pengganti utk Bujang Lapok pulak.. ape2 pon congrats buat sepah sebab jadi juara maharaja lawak yg pertama sekaligus menewaskan jozan yg sentiase dapat kedudukan tertinggi every week sepanjang 13 minggu siaran maharaja lawak ditayangkan...sekali lagi, congrats buat SEPAH...