MAHARAJA LAWAK....

Actually wa mmg peminat setia RAJA LAWAK dan sehingga lah ke MAHARAJA LAWAK ni.. Nak buat camne kan, wa pon da tentu2 je mmg suke buat lawak. Tapi, dlam byk2 peserta maharaja lawak ni, wa mmg die hard fan SEPAH la pasal sejak raja lawak dulu pon mmg wa minat gile kt sepah pasal lawak diorang mmg power hingga menyebabkan pancreas wa pon nk pecah. Lagipon, mmg rezeki diorang jadi JUARA RAJA LAWAK MUSIM KE-3. wa rase kan they deserved to get it..Yang pasti nya diorg mmg terbaik..kire org kmpong wa jugak la pasal dulu wa penah dok Johor gak..hehe...

So, to all of you don't u ever forget to vote SEPAH erk...
SEPAH!!!SEPAH!!!SEPAH!!!



No comments:

Post a Comment