MAHARAJA LAWAK....

Actually wa mmg peminat setia RAJA LAWAK dan sehingga lah ke MAHARAJA LAWAK ni.. Nak buat camne kan, wa pon da tentu2 je mmg suke buat lawak. Tapi, dlam byk2 peserta maharaja lawak ni, wa mmg die hard fan SEPAH la pasal sejak raja lawak dulu pon mmg wa minat gile kt sepah pasal lawak diorang mmg power hingga menyebabkan pancreas wa pon nk pecah. Lagipon, mmg rezeki diorang jadi JUARA RAJA LAWAK MUSIM KE-3. wa rase kan they deserved to get it..Yang pasti nya diorg mmg terbaik..kire org kmpong wa jugak la pasal dulu wa penah dok Johor gak..hehe...

So, to all of you don't u ever forget to vote SEPAH erk...
SEPAH!!!SEPAH!!!SEPAH!!!



SELAMAT PAGI!!!!!!!!

                                                     MORNING GUYZ!!!
So, how's yesterday?? Tak kire lah hari semalam itu adalah hari yg teramat sedih atau gembira.. Kita sbg hamba2 Allah S.W.T yg telah diciptakan- Nya haruslah bersyukur dgn setiap apa yg diberikan oleh -Nya. Kita ini hanya mampu merancang tapi segala-galanya telah ditetapkan oleh Allah. Cuma kita boleh berharap supaya segala yg bakal mendatang pada hari ini akan jadi lebih baik drpd semalam betol x??

Misal kata, jika semalam kita dpt blajar 1 topik, manalah tahu dgn izin Allah hari ini dpt belajar 2 topik..Kita sbg manusia ni kene selalu berusaha dan jgn terlampau cpt mengalah. Sesungguh nya Allah amatlah menyayangi hamba-hamba Nya..

Wahh..rasa macam tazkirah di pagi Rabu pulak...ape2 pon, saye nk ucapkan semoga berjaya kepada semua..

                                                                 Bye..



morning!!!!

                                                             MORNING PEEPS!!!
          
        Salam and a very good morning!! Actually, aku pelik la dgn suara aku sjak past few days.. Tiba2 membesar balik. Takkan la effect batuk hari 2. Kacaw la mcm ni...mampos aku. Dah berape ramai yg tegor aku mggu ni ckp "weh, apehal suare kau beso semacam?? baru bangon tido erk..". Padahal aku tido pon tidak..

         Camne erk?? suare beso mmg le best, ROCK kan... Tapi macam kelak0 la pulak beso cenggini..hahahaha... Rase nye ni effect dari SCHA ALYAHYA gamak nye.. Mampoih aku...(=

           To anybody yg ade tips mcm mane nk bgi suare jadi spt sediakala, kongsi la ngan Mak Efa erk...
                                                                          BYE2...