JALAN DITURAP SEMULA..(=

Rase nye dah lebih setahun aku tunggu jalan depan umah aku ni di tar kan balik..hari 2 dah di bongko nye jalan 2 letak batu..bile naik moto memang terase la seksa nye kan.. nak merempit pon x boleh nk fokus..takut jatuh kan. dah di bongko nye jalan tu tarok batu, ingat nak lumbe motocross kee haaa??? past few days diorg korek balik jalan 2 taruk batu lagi. lagi la terseksa rase nye. hari ni baru turap balik. memang awesome la jalan 2. bikin x sabar nk rempit nii.. hehe..tu dah meredakan kemarahan sikit laa. yang aku x puas hati ni macha2 yang dok kat depan umah aku ni selambe je lepak pas 2 buat bising. dah la pakai bahasa ibunda diorang ni..bahase yg aku selalu pakai kat UiTM. hehe..dok makan rambutan depan ni, kalau aku nampak kulit rambutan 2 bersepah siap la diorang.. aku ckp gune bahase ibunda kome baru tawu. kot terbeliak bijik mate pulak kang..haha..

proses penurapan

KL GANGSTER


KL Gangster dah mula ditayangkan sejak 9 Jun 2011 tapi aku berpeluang dapat tengok pon 23 Jun 2011 bersamaan khamis hari tu laa...filem ni memang best..tambah2 pulak kalau syamsul yusof yg direct filem ni mmg aku semangat la nk tengok kan....

SEPAH JUARA MAHARAJA LAWAK

 SEPAH 

Seriosly, aku bangge gile sebagaI seorang fans tegar sepah sejak dari Raja Lawak Musim-3 dulu sampai ke Maharaja Lawak ni aku mmg follow gile la diorang ni kan... aku rase diorang ni mcm pengganti utk Bujang Lapok pulak.. ape2 pon congrats buat sepah sebab jadi juara maharaja lawak yg pertama sekaligus menewaskan jozan yg sentiase dapat kedudukan tertinggi every week sepanjang 13 minggu siaran maharaja lawak ditayangkan...sekali lagi, congrats buat SEPAH...




DEBARAN!!

I'M WAITING FOR THURSDAY..WISH ME THE BEST OF LUCK!!

MAHARAJA LAWAK....

Actually wa mmg peminat setia RAJA LAWAK dan sehingga lah ke MAHARAJA LAWAK ni.. Nak buat camne kan, wa pon da tentu2 je mmg suke buat lawak. Tapi, dlam byk2 peserta maharaja lawak ni, wa mmg die hard fan SEPAH la pasal sejak raja lawak dulu pon mmg wa minat gile kt sepah pasal lawak diorang mmg power hingga menyebabkan pancreas wa pon nk pecah. Lagipon, mmg rezeki diorang jadi JUARA RAJA LAWAK MUSIM KE-3. wa rase kan they deserved to get it..Yang pasti nya diorg mmg terbaik..kire org kmpong wa jugak la pasal dulu wa penah dok Johor gak..hehe...

So, to all of you don't u ever forget to vote SEPAH erk...
SEPAH!!!SEPAH!!!SEPAH!!!



SELAMAT PAGI!!!!!!!!

                                                     MORNING GUYZ!!!
So, how's yesterday?? Tak kire lah hari semalam itu adalah hari yg teramat sedih atau gembira.. Kita sbg hamba2 Allah S.W.T yg telah diciptakan- Nya haruslah bersyukur dgn setiap apa yg diberikan oleh -Nya. Kita ini hanya mampu merancang tapi segala-galanya telah ditetapkan oleh Allah. Cuma kita boleh berharap supaya segala yg bakal mendatang pada hari ini akan jadi lebih baik drpd semalam betol x??

Misal kata, jika semalam kita dpt blajar 1 topik, manalah tahu dgn izin Allah hari ini dpt belajar 2 topik..Kita sbg manusia ni kene selalu berusaha dan jgn terlampau cpt mengalah. Sesungguh nya Allah amatlah menyayangi hamba-hamba Nya..

Wahh..rasa macam tazkirah di pagi Rabu pulak...ape2 pon, saye nk ucapkan semoga berjaya kepada semua..

                                                                 Bye..



morning!!!!

                                                             MORNING PEEPS!!!
          
        Salam and a very good morning!! Actually, aku pelik la dgn suara aku sjak past few days.. Tiba2 membesar balik. Takkan la effect batuk hari 2. Kacaw la mcm ni...mampos aku. Dah berape ramai yg tegor aku mggu ni ckp "weh, apehal suare kau beso semacam?? baru bangon tido erk..". Padahal aku tido pon tidak..

         Camne erk?? suare beso mmg le best, ROCK kan... Tapi macam kelak0 la pulak beso cenggini..hahahaha... Rase nye ni effect dari SCHA ALYAHYA gamak nye.. Mampoih aku...(=

           To anybody yg ade tips mcm mane nk bgi suare jadi spt sediakala, kongsi la ngan Mak Efa erk...
                                                                          BYE2...